de Getergde Mannen
voorstelling

De Getergde Mannen

Drie topfiguren uit de kleinkunst hebben de koppen bij elkaar gestoken: Evert de Vries, Rob van de Meeberg en Martin van Dijk.

Op de grens van ergens en nergens treffen deze drie mannen elkaar in Café Van Dijk. Kennen ze elkaar? Duidelijk is dat ze op iemand wachten. Maar op wie? En waarom?

Maar tijdens het wachten hakt wat deze drie mannen in anderhalf uur voor het voetlicht gooien, er stevig in. Cabaret dat doet denken aan de glorietijd van Don Quishocking vermengd met dialogen die het midden houden tussen het absurdisme van Herenleed en de bijtende kolder van Dorrestijn.

Laat u meeslepen in een humoristisch, muzikaal, tragisch en onverwacht theatraal verhaal, waarin getergde heren van zich af weten te bijten!

Martin van Dijk
Muzikaal leider van onder meer Jenny Arean, Adèle Bloemendaal, Purper en compaan van Hans Dorrestijn.

Meervoudig winnaar van de Annie MG Schmidtprijs

Componist van musicals De zoon van Louis Davids, Tip Top, Oh Johnny, In de Schaduw van Brel en Hera.

Rob van de Meeberg
Maakte furore bij het Amsterdams Kleinkunst Festival met juweeltjes als ´KEN KAN´(over Wim Kan), Oh Johnny (over Johnny Jordaan).´n Stukkie (over Carmiggelt), In de schaduw van Brel (twee John Kraaykamp musical awards), Het Schaep met de 5 Pooten en vorig seizoen als Zeus in Hera van Martin van Dijk, Flip Broekman en Jan Boerstoel.

Evert de Vries
Oprichter en artistiek directeur van het Amsterdams Kleinkunst Festival, stimulator van producties als Oh Johnny, ’n Stukkie, KEN KAN, In de Schaduw van Brel en Meneer Dinges over Johnny and Jones. Met Martin van Waardenberg medeoprichter van cabaretgroep Van Santen, van Santen en van Santen en van cabaretgroep Heren op zicht met Johan Hoogeboom en Herman Fluitman.

Theatergroep Troost, Vier liefdes en de dood
Mout & De Zware Jongens
Menu