voorstelling

Milo Berlijn

MENS ERGER JE NIET 1.5

Maandag 23 augustus 2021, Lokaal 55, Sneek
Max. 100 plaatsen beschikbaar per voorstelling. Bij slecht weer wordt de voorstelling binnen gehouden.

Lunchvoorstelling 12.00-15.30 uur €49,- p.p. 
voorstelling: 13.30 uur € 25,00

Dinervoorstelling 18.00-21.30 uur €69,- p.p.
voorstelling: 20.00 uur € 25,00

De anderhalve meter samenleving blijkt in de praktijk moeilijk na te leven. Ruim tweederde van de Nederlanders heeft in de supermarkt of op het werk last van mensen die te dichtbij komen, van het wachten in een rij of van voordringers… Er is genoeg om ons druk over te maken. Maar waarom maken we het onszelf zo lastig? En hoe kunnen we op een leuke en spontane manier omgaan met het Nieuwe Normaal?

Rauw cabaret
‘Mens erger je niet 1.5!’ Dat is de lachspiegel die Milo Berlijn, gangmaker in aardigheid, ons voorhoudt. Aan de hand van hilarische en rake voorbeelden laat hij zien hoe we elke dag weer genadeloos onze eigen frustraties organiseren, zeker in coronatijd.
Het kan anders en dat begint bij onszelf. Vanuit het besef dat een positieve actie altijd leidt tot een positieve reactie. Of je een bijzondere, leuke of gave dag hebt, heb je zelf in de hand. Milo Berlijn, al jaren een veelgevraagd spreker op het gebied van menselijke interactie, staat nu in het theater. Hij confronteert, reageert en inspireert. Rauw cabaret dat het hart aanspreekt.

Duim omhoog
Heb je al iemand een compliment gegeven die zich wel houdt aan het Nieuwe Normaal? Sterker nog, heb je zo iemand dan ook spontaan bedankt met een duim omhoog? Milo wel. Hij vertelt er aanstekelijk over. De verblufte respons van de persoon in kwestie, de bijval van de omstanders. Mens erger je niet 1.5!

Hans Dorrestijn
Tony Neef-Maaike van Widdershoven-Ruud Bos
Menu