voorstelling

Muziektheater Tinto – ‘Geen poes, wel een tijger – Ode aan de man’

  • Zaterdag 8 juni (Pinksteren) om 20:00 uur. Deuren zijn vanaf 19:30 geopend, graag gepast contant betalen. Prijs per ticket: € 20,00

In ‘Geen Poes, wel een Tijger / Ode aan de man’ wordt u op feestelijke wijze onderhouden over het eeuwenoude thema: wat is een man zonder een vrouw en wat is een vrouw zonder een man. Wij komen weliswaar van verschillende planeten, zoals vele boeken ons willen doen geloven, maar wij… de dames van Tinto, willen dit interessante gegeven toch eens benaderen vanuit mannelijk oogpunt. Er zijn zoveel overeenkomsten, zoveel dingen die we van elkaar kunnen leren, er is zoveel om te bewonderen aan onze wederhelften, ook als ze geen wederhelften zijn. Kortom: het is tijd voor een ode aan de man!

U maakt een reis door de krochten van de ziel van de vrouw, om steeds opnieuw uit te komen bij die ene transparante, betrouwbare en rotsvaste andere helft: de man.

Na afloop van de voorstelling kunt u als vrouw niet anders dan de mannen in uw leven een dikke knuffel geven. En u als man kunt, na dezelfde voorstelling, niet anders dan heel trots zijn op uzelf. En een klein beetje medelijden voelen met de vrouwen in uw leven. En ze ook lief vinden….

Andries Tunru – Vlees, Vis, Wal en Schip
La giraffa – Wij doen wat, ja. Wij maken vuile handen. Wij wel.
Menu