voorstelling

Tiny little Bigband – Franklin Brown

Zeer speciale Pre-kerstspecial op maandag 20 december 2021. Deze voorstelling wordt ’s avonds gehouden. Alleen te boeken met een diner.

Tiny Little Bigband is de meest stijlvolle band van Nederland! Topmuzikanten en een gepassioneerde frontman bieden een ruige en zwoele nachtclubsfeer.

De band en de party-Kings
De band wordt gevormd door leadzanger Franklin Brown, pianist Sander Tournier, contrabassist Patrick Hemelrijk en drummer Rene de Winter. Deze party-Kings bepalen de sfeer en maken zo van elke gelegenheid een onuitwisbare herinnering!

Tiny Little Bigband beheerst de juiste combinatie van repertoire, onberispelijke uitstraling en entertainment van het hoogste niveau.
De band is daarom de vaste act bij toplocaties zoals Amstel Hotel, restaurant Librije, Huis Ter Duin en Hotel New York.

In verschillende samenstellingen geschikt voor elk evenement
De band treedt op in verschillende samenstellingen en is daardoor geschikt voor elk denkbaar evenement. Van sit-down diner, feestavond tot bruiloft. In het Scheepvaartmuseum te Amsterdam of bij u tijdens uw privé-feest in de tuin.

Tiny Little Bigband heeft als combo of als compacte bigband al op vele honderden galadiners, bruiloften, recepties, festivals, huiskamer-concerten, bedrijfsevenementen, premières, theater-, radio- en televisieprogram

Iris Kroes – Zomervoorstelling
Wim Daniels
Menu