voorstelling

Tobias Südhoff – Intelligente lust voor het leven

Maandag 19 juli 2021, Lokaal 55, Sneek
Max. 100 plaatsen beschikbaar per voorstelling. Bij slecht weer wordt de voorstelling binnen gehouden. Deze voorstelling is alleen met lunch of diner te boeken.

Lunchvoorstelling 12.00-15.30 uur €49,- p.p.

Dinervoorstelling 18.00-21.30 uur €69,- p.p

Vanuit de keuken komen de heerlijkste geuren de hal binnen. Een man zit aan de piano, praat vakkundig met ons over genieten en zingt betoverend mooie liedjes. En mensen lachen en verwonderen zich om deze charmante entertainer, die ons nonchalant verleidt tot een beter leven en onze honger naar meer opwekt met elke noot, elk verhaal en met alle zintuigen …

Wie is deze man die op het gehoor voor ons kookt, onze hersenen aan het lachen maakt en intelligent onze zintuigen en ziel raakt?

Tobias Sudhoff is een virtuoos van het goede leven. Tot de nok toe gevuld met passie, nieuwsgierigheid, liefde en creativiteit. Als hij ons op een avond als gasten ontvangt, ons culinair verwent en ons muzikaal opwindt, is hij in zijn element met kachel en ziel, tussen toetsen en bekers, tussen Riesling Kabinett en prachtig cabaret.

Tobias Sudhoff is duidelijk en puur voor zijn zaak. Voor kwaliteit in plaats van kwantiteit, voor verantwoord omgaan met het leven dat ons is gegeven. Zijn kennis is fascinerend, zijn krachtige energie is soms overweldigend, vaak geeft hij ons de antwoorden heel rustig, soms alleen in een verloren akkoord dat nog lang in ons zal blijven klinken.

Eén ding is zeker: aan het einde van zo’n avond, als we met zijn ogen en warme harten in de wereld kijken, dan heeft hij ons verleid. Het leuke eraan: van Tobias Sudhoff kan met een gerust geweten met volle teugen worden genoten!

Dompel jezelf onder in de kleurrijke, verleidelijke homepage van een muzikant, chef-kok, cabaretier, schrijver, wetenschapper, politiek activist, entertainer, orchideeënkweker, componist en filosoof – maak op deze pagina kennis met de wereld van Tobias Sudhoff …

© 2021 Tobias Sudhoff
afdruk

Tony Neef-Maaike van Widdershoven-Ruud Bos
Iris Kroes – Zomervoorstelling
Menu